Prenájom 2-izbového bytu na sídlisku sever v Pezinku s lodžiou aj s pivnicou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
59 m2

Poschodie:  
4. / 6

okres Pezinok
Pezinok
pred 15 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom nezariadený 2 izbový byt v novostavbe v Pezinku, Sasinkova ulica. Byt sa nachádza na 4. poschodí/6, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt má úžitkovú plochu 71,92 m2.

Dispozícia bytu: Vstupná chodba z ktorej je vstup do otvorenej kuchyne spojenej s obývačkou a vstup do spálne. Z obydvoch izieb je vstup na priestrannú lodžiu 12,10 m2. Kúpeľňa s klasickou vaňou a umývadlom. Oddelené WC s umývadlom. Kvalitná dizajnová kuchynská linka je vybavená el. varnou doskou, el. rúrou, chladničkou a mikrovlnnou rúrou a umývačkou. V celom byte sú kvalitné stierky, plastové okná, plávajúca podlaha, roldorové skrine v chodbe a v spálni, vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere. Byt je možné pripojiť na KTV UPC spolu s internetom. K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 1,5 m2 a vyhradené parkovacie miesto. V byte budú čoskoro osadené interiérové žalúzie a klimatizácia.

Novopostavený bytový dom (2023) sa nachádza na okraji sídliska sever priamo pod vinicami a lesným porastom malých karpát. V blízkom okolí sa nachádzajú obchody a služby (lekáreň, kvetinárstvo, pizzéria, čistiareň, potraviny, zverimex, drogéria, obchod s textilom, obuv ....). Škola a škôlka sú v dostupnosti 15 minút pešo.

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou, cca 9 minúty pešo od bytu. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia. Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie. Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Pezinskej Babe.

CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY:

Mesačné nájomné celkom: 650 Eur/ mesiac, z toho nájomné 530 Eur/mesiac. + energie 120,-Eur/mesiac pre 2 osoby (v prípade väčšieho počtu osôb + 20 Eur/osoba).

Cena zahŕňa poplatok za nájom, energie, pivničnú kobku, parkovanie.

Prvá platba bude vo výške 2000,- Eur, pričom uvedená cena zahŕňa (prvé nájomné, kauciu, poplatok RK).

Za účelom obhliadky a ďalších informácií volajte: Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.