Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Ing. Jozef Žilík
Telefón:
0911 105 312
E-mail:
ID ponuky:
N022-113-JOZIE

3-IZBOVÝ BYT exluzívne na predaj znížená cena

65 000
Plocha:  
72 m2

okres Poltár
Poltár
Podhorská
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:N022-113-JOZIE

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Poltári po čiastočnej rekonštrukcii v rámci ,ktorej bolo urobené ústredné kúrenie s vlastným plynovým kotlom . Ostatný pôvodný stav bytu je možné realizovať podľa vlastných predstáv a možností. Byt je súčasťou 6 bytového domu a nachádza sa na druhom poschodí v pokojnej lokalite mesta s množstvom zelene v susedstve s príjemnými ľuďmi. Výmera bytu je 72 m2 a k bytu je k dispozícii aj pivnica nachádzajúca sa v prízemí. Hlavná výhoda bytu spočíva v nízkych nákladoch na kúrenie a ohrev TUV , ktoré si môžete sami regulovať.Byt je voľný a je bez tiarch ihneď k dispozícii. Cena bytu :65000 Eur.Doporučujeme osobnú obhliadku.

Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Ponúknite Vašu nehnuteľnosť na predaj, ak uvažujete o jej predaji.Ozvite sa mi a určite sa dohodneme mám , resp. viem rýchlo nájsť záujemcov , ktorí čakajú možno práve na Vašu nehnuteľnosť. Tiež uvítam typy na predaj a kúpu akýchkoľvek nehnuteľností za typ sa dobre a seriózne odmením!! Kontaktujte ma vopred vďaka .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3-IZBOVÝ BYT exluzívne na predaj znížená cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.