2-izbový byt na predaj Poprad - Starý Juh - VIRTUÁLNA PREHLIADKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Poprad
Poprad
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 198 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 a 2019 vám ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový byt v Poprade na vyhľadávanom sídlisku Starý Juh. Virtuálnu prehliadku si viete pozrieť v tomto odkaze: https://my.matterport.com/show/?m=vbH8B764pcJ

BYT: Celková plocha bytu je cca 52 m2.  Nachádza sa na 3.poschodí z 3 z výťahom v polyfunkčnom bytovom dome. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plávajúce podlahy, pôvodné murované jadro z vaňou, kuchynská linka. Bytový dom je zateplený,  menená strecha. Bol skolaudovaný pred cca 20 rokmi. K bytu prislúcha veľký spoločný kumbál - hneď vedľa bytu. Energetický certifikát nebol vytvorený. Vhodné aj ako investícia.

DISPOZÍCIA: Byt dispozične pozostáva z predsiene, kúpeľne (2x2 m2) a oddeleného WC, kuchyne spolu s obývacou izbou (21m2) a samostatnej izby (24m2)

VÝHODY: jeden z najväčších dvojizbových bytov v danej lokalite, teplý byt s nízkymi nákladmi, novší bytový dom, vyhľadávaná lokalita.

CENA: 75 900,- EUR

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.