REZERVOVANÝ 3izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, Poprad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

okres Poprad
Poprad
pred 199 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám exkluzívne ponúka na predaj pekný, teplý, 3izbový byt s balkónom v Poprade na Juhu III.

BYT: Výmera bytu je 68 m2. Nachádza sa na 4/7 podlaží v bytovom dome s výťahom. Byt je veľmi pekný a zariadený (predáva sa aj so zariadením) a prešiel rekonštrukciou. Byt má aj bezpečnostné vstupné dvere. K bytu prislúcha veľká pivnica v suteréne domu. Nízke náklady na bývanie! Byt je situovaný na juh a sever.

ZARIADENIE: V byte sa nachádzajú plastová okná so žalúziami, plávajúca podlaha, dlažba - ktorá je v kúpeľni ,WC, chodba a balkón. Murované jadro, zväčšená kuchyňa, nové stierky, škrabaná omietka, bezpečnostné dvere, znížené stropy. Kuchynská linka, vybavená elektrospotrebičmi. Súčasťou zariadenia sú aj vstavané skrine, sedacia súprava, stôl, rohová lavica, kvalitný obyvací nábytok, vešiaková stena, nábytok v detskej izbe, manželská posteľ - veľká výhoda pre nového majiteľa.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa dostanete do obývačky, WC, kúpeľne, spálne, kuchyne a do detskej izby. Zo spálne vstup na balkón - ktorý je zasklený.  

LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná sieť obchodov a služieb, kaviarničiek, škola a škôlka ( hneď za domom), športové, kultúrne a spoločenské zariadenia, ktoré ponúka daná mestská časť. V blízkosti bytového domu je zastávka MHD, Sintra, Kaufland, Maxa. 

VÝHODY:  Byt je slnečný, teplý a  dobrí susedia. Nízke náklady na bývanie. 

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.