PREDAJ: 3 izbový byt 68 m2 Tomášikova ul. čiastočná rekonštrukcia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
4. / 7

okres Poprad
Poprad
Tomášikova
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Tomášikovej ul. za cenu 124.900,- € vrátane provízie pre RK.

3 izbový byt sa nachádza na Starom Juhu v pokojnej lokalite na 4. posch. zo 7 v dome s výťahom. Byt má 3 samostatné a nepriechodné izby s oknami smerovanými do tichej zóny. Obývacia izba /4.74 x 3.46 m/ a kuchyňa /3.43 x 1.83 m/ sú orientované na sever. Spálňa /4.74 x 3.46 m/ a detská izba /3.45 x 3.42 m/ sú orientované na juh. Do kuchyne sa vchádza chodbičkou /1.63 x 0.86 m/ zo vstupnej chodby /3.38 x 2.54 m/. Zo vstupnej chodby sa vchádza aj do samostatnej kúpelňe /1.60 x 1.52 m/ a samostatného WC /1.0 x 0.80 m/. V byte sú plastové okná, jadro je murované s novou elektroinštaláciou v kuchyni, kúpelňi a vo WC. V chodbe, chodbičke a v kuchyni sú laminátové podlahy. V dome sú aj vymenené stupačky. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu. Pred domom je dostatok parkovacích miest, v jeho blízkosti je škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody. Do centra mesta je chôdzou asi 10 min. Byt je kúpou voľný.

CENA:

124.900,- € vrátane provízie pre RK

V cene provízie realitnej kancelárie je kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Vieme pomôcť aj s vybavením úveru hypotekárnym špecialistom.

KONTAKT:

0903 565 655

Vladimír Volentier

Leaders & Partners

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2477

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: PREDAJ: 3 izbový byt 68 m2 Tomášikova ul. čiastočná rekonštrukcia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.