DELTA - Priestranný 4-izbový byt s balkónom na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Poprad
Poprad
pred 142 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NAJLEPŠIA REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový byt s balkónom a s krásnym výhľadom na Tatry v Hranovnici.

BYT: Celková plocha bytu je 131 m2 + balkón. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3. bez výťahu. Byt prešiel rekonštrukciou - plastové okná, murované jadro s rohovou vaňou, nová elektroinštalácia, stúpačky, interiérové dvere, kuchynská linka na mieru, vstavaná skriňa... Veľkou výhodou sú nepriechodné izby, 2x wc a priestranná obývačka s kuchyňou a jedálňou. K bytu prislúcha aj murovaná špajza v byte. Energetický certifikát nebol vytvorený. K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí bytového domu.

VÝHODY: balkón, výhľad na Vysoké Tatry, jeden z najväčších bytov v danej lokalite.

LOKALITA: Byt sa nachádza v dobrej lokalite, obklopený nádhernou okolitou prírodou a lesmi. V blízkosti sa nachádza potraviny, mäsiareň, reštaurácia....Do Popradu len 10 minút autom.

CENA: 139 990,- EUR

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.