Kontaktné údaje

RECOMP, s.r.o.

Námestie sv. Egídia 95

05801 Poprad

Meno:
  RECOMP - realitná kancelária
Telefón:
0907862139
Mobil:
+421 918 606 438
E-mail:
ID ponuky:
024-100

NA PRENÁJOM 1-izbový byt s balkónom a parkovacím miestom v Poprade

550 €/mes.
Plocha:  
43 m2

okres Poprad
Poprad
Suchoňova
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE - Ponúkame NA PRENÁJOM 1-izbový byt s balkónom a parkovacím miestom v garážovom dome na Suchoňovej ulici v Poprade - sídlisko Nový Juh. Byt sa nachádza na treťom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 43 m2 + balkón o výmere 3 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je elegantne prepojená s kuchyňou prepojenou s obývačkou a kúpeľňou spojenou s WC. K bytu prislúcha pivnica, zároveň je možné využívať dva uzatvorené priestory spoločné pre celý bytový dom. Byt sa prenajíma nezariadený. Súčasťou bytu je nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, varná doska, digestor. Byt je napojený na inžinierske siete, ktorými sú kanalizácia, elektrina, vodovod a optický internet. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garážovom dome.

Výhodou je blízkosť cyklistického chodníka, čo vám umožní aktívny a zdravý životný štýl. Nechýba ani príjemné okolie, detské ihrisko, malebný výhľad na Vysoké Tatry z balkóna a výborná občianska vybavenosť. Ideálny pre jednotlivca alebo pár.

CENA: 550 €/mesiac vrátane energií, parkovacieho miesta + 2 mesačný depozit, bližšie informácie na telefónnom čísle 0907 862 139, prípadne na recomp.poprad@gmail.com

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: NA PRENÁJOM 1-izbový byt s balkónom a parkovacím miestom v Poprade

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.