Diamon residence - Posledné 3 NOVÉ nadštandardné byty/apartmány v Považskej Bystrici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
4.

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 195 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj byty a apartmány developerského projektu Diamon Residence. Nachádzajú sa priamo v srdci mesta Považská Bystrica.

V ponuke sú dva 2i a jeden 3 izbový byt s rozlohou do 70 m2. Predávajú sa v stave HOLOBYT - sadrokartón v celom byte, parovodné kúrenie so samostatnou reguláciou a meraním v každom byte, v kúpeľni a WC obklady, dlažba, sanita /vaňa/, geberit WC, protipožiarne vstupné dvere, vymaľovanie bielou farbou, v loggii dlažba. Ku každému bytu prislúcha skladová kobka, ktorá sa nachádza na tom istom poschodí. K dispozícii sú tiež dva moderné výťahy (jeden so záložným zdrojom v prípade výpadku el. energie), klasické a požiarne schodisko. Nadštandardnosť tohto objektu potvrdzuje aj projekt ZELENA STRECHA - zóna s lehátkami, prístreškom, trávnatými plochami, kríkmi a kvetinami. Záujemcovia majú možnosť zakúpiť si nielen podiel na zelenej streche, ale tiež parkovacie mieste buď vo vnútri objektu, alebo vonku v jeho bezprostrednej blízkosti.

VÝRAZNE ZNÍŽENÉ NÁKLADY z dôvodu výbornej tepelno-izolačnej vlastnosti opláštenia budovy, ako aj vlastnej domovej kotolne umiestnenej na streche objektu.

LOKALITA: Diamon Residence Vám svojou perfektnou lokalizáciou – CENTRUM MESTA - ponúka plnú občiansku vybavenosť. IBA NA SKOK to máte do rôznych obchodov, reštaurácii, bánk, všetkých úradov, kaviarní a iné. Taktiež je zaručené rýchle a bezproblémové napojenie na diaľnicu smerom na Bratislavu a Žilinu.byty a apartmány developerského projektu Diamon Residence. Nachádzajú sa priamo v srdci mesta Považská Bystrica.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 78629

Cena: 1350 €/m2

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.