PRENÁJOM: Nadštandardný podkrovný byt v polyfunkčnej budove, 108 m2, Predajná, okres Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
108 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Brezno
Brezno
pred 123 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

HĽADÁTE NADŠTANDARDNÝ BYT PRE VAŠE PRACOVNÉ AKTIVITY ALEBO APARTMÁN V PODHORÍ NÍZKYCH TATIER PRE REKREÁCIU?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na prenájom nový, nadštandardný podkrovný byt so samostatným vstupom v polyfunkčnej budove na námestí v obci Predajná.

PREDMET PONUKY

Nový, nadštandardný (priestorom aj vybavením), podkrovný byt so samostatným vstupom a parkovaním, s podlahovou plochou 108 m2.

Byt sa nachádza v polyfunkčnej budove (lekáreň, fitnes priestor, kancelárske priestory, skladové priestory) s uzavretým dvorom, situovanej v severnej časti námestia s detským ihriskom v obci Predajná.

Budova prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 (dispozičné zmeny, dobudovanie podkrovia, zádverí, výmena strechy, okien za bezpečnostné, vstupných dverí, interiérových dverí, podláh, stierky, fasáda, el. rozvody, rozvody vody, kanalizácie, sanita, osvetlenie, sauna, bezpečnostný systém a i.)

Byt má samostatný vstup so zádveria a chodby určenej pre fitnes priestor a lekáreň (vstup pre personál). Je vykurovaný centrálnym ústredným kúrením, klimatizovaný (klíma s možnosťou kúrenia), s pripojením na internet (wifi) a televízny signál (SKYLINK). Chránený je bezpečnostným kamerovým systémom so záznamom pri vstupe do objektu.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (kuchyňa, obývacia izba, izba), MINIMÁLNA DOBA NÁJMU 1 ROK.

NÍZKE NÁKLADY NA ENERGIE - EKONOMIKÉ VYKUROVANIE, OSVETLENIE, OHREV TEPLEJ VODY.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE

1 NP: zádverie, schodisko, podschodiskový technický priestor.

PODKROVIE: kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (práčka, chladnička, sporák, umývačka riadu) a jedálenským kútom spojená s obývacou izbou, dve izby, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a wc.

LOKALITA

Predajná sa nachádza v podhorí Nízkych Tatier, na hlavnej dopravnej spojnici medzi Breznom (17 km) a Banskou Bystricou (27 km). Susedí s obcami Jasenie (3 km), Nemecká (4 km), Ráztoka (6 km). Obec je vyhľadávaná pre jej dobrú dostupnosť, spádovosť a občiansku vybavenosť (OcÚ, kostol, MŠ, ZŠ, potraviny, pošta, pohostinstvo, detské ihrisko a i.), dostupná je prímestskými aj medzimestskými autobusovými linkami priamo z námestia. Predajná je dobrým východiskovým bodom pre letnú a zimnú turistiku s rýchlou dostupnosťou do centier cestovného ruchu v okolí Brezna (Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Čierny Balog a i.) a Banskej Bystrice (Selce, Šachtičky, Donovaly a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Byt je vhodný:

- pre stredný a vyšší management okolitých firiem

- pre pár

- ako alternatíva apartmánu určeného na rekreáciu.

Súčasťou polyfunkčnej budovy je sauna (infra, parná).

CENA 590 Eur vrátane energií.

Nájomné 490 Eur mesačne, energie 100 Eur/mesiac (elektrina, voda, vykurovanie). Cena energií bude hradená zálohovými platbami zúčtovanými 1 x ročne. Cena nezahŕňa náklady na internet a TV.

Depozit vo výške 3 mesačného prenájmu, vratná kaucia za zariadenie dohodou.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.