Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Radoslav Sluťák
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52776

Na predaj 3 izbový byt M.Čulena v PREŠOVE v pôvodnom stave

118 980
Plocha:  
64 m2

okres Prešov
Prešov
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj v exkluzívnej lokalite Sídliska II v Prešove sa nachádza tento 3-izbový byt, čakajúci na nového majiteľa ktorý si môže prerobiť podľa svojich predstáv.

Tento byt, sa nachádza umiestnený na Marka Čulena ulici v blízkosti zdravotného strediska OAZA., ponúka skvelý potenciál pre prerábku a prispôsobenie podľa vašich predstáv. Jeho poloha v tichej časti s množstvom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou zabezpečí pohodlný život.

Nachádza sa na 2. poschodí s rozlohou 64 m2, ponúkajúc dostatok priestoru pre vaše potreby. Čiastočná rekonštrukcia spred 10 rokov zahŕňa výmenu plastových okien .

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby, dvoch izieb, kuchyne , kúpeľne, WC, chodby a balkóna. K bytu patria aj dve pivničné kobky o veľkosti 3 m2 a spoločná kočikáreň.

Tehlový bytový dom, kde sa nachádza, je zateplený, má novú strechu a vymenené stúpačky. Jeho orientácia na východ-západ zabezpečuje príjemné osvetlenie a prúdenie vzduchu. Energetický certifikát nebol vytvorený .

V okolí nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, lekární, obchodov a verejnej dopravy. Blízko je tiež OC Lidl .

Neváhajte a využite túto jedinečnú šancu na vlastníctvo tohto skvelého bytu! Kontaktujte nás e-mailom na adresu slutak@tureality.sk alebo telefonicky na číslo 0413 217 800 a dozviete sa viac!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.