Pripravuje novú ponuku, 4 izbový byt, lokalita Prešov.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

okres Prešov
Prešov
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality pre vás pripravuje novú ponuku v podobe 4 izbového bytu.

Vstúpte do nového sveta pohodlia a štýlu s našou najnovšou ponukou! Ponúkame Vám útulný 4-izbový byt s nezameniteľným pôvabom, nachádzajúci sa na vyhľadávanej adrese Važecká 10 v Prešove. Tento byt, s rozlohou 76 m2, prešiel dôkladnou čiastočnou rekonštrukciou, čím získal nový život a moderný nádych.

Pri vstupe do tohto bytu okamžite oceníte jeho atmosféru a funkčný dizajn. Pekný obývací priestor ponúka dostatok miesta na relaxáciu, spoločné chvíle s rodinou a priateľmi či kreatívne aktivity.

Tri priestranné izby sú ideálnym miestom na odpočinok a sú dostatočne veľké pre vaše osobné potreby. Kúpeľňa súčasne kombinuje štýl a funkčnosť, poskytujúc vám priestor na oázu pokoja po náročnom dni.

Tento byt sa nachádza v žiaducej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou k občianskej vybavenosti, ako sú škola, škôlka, obchody a verejná doprava. Okrem toho poskytuje aj príjemné možnosti na voľnočasové aktivity. Energetický certifikát nebol predložený.

Ak vás táto ponuka oslovila tak neváhajte a pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra : Vanessa Práznovská, praznovska@tureality.sk, +42141 321 7800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.