Na predaj nadštandardtne prerobený 1 izbový byt v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

okres Prievidza
Prievidza
J.Jesenského (Časť Kopanice)
pred 261 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nadštandardne a luxusne prerobený 1 izbový byt v Prievidzi, na ulici J. Jesenského. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel v roku 2017 rekonštrukciou, ktorá zahŕňala opravu strechy, zateplenie plášťa s novou omietkou a rôznymi úpravami v interiéry bytového domu. Dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite, v širšom centre mesta, tzv čiernom meste. Okolie bytového domu je veľmi udržiavané, tiché a plné zelene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá zahŕňa bezprostrednú blízkosť MHD, ZŠ, MŠ ako aj rôzne obchody. Byt sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží, pričom bytový dom disponuje výťahom. Rozloha bytu je 39 m2. Samotný byt prešiel nedávno kompletnou , luxusnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, nové bezpečnostné dvere s kamerovým systémom ,v byte sú všade nové omietky na stenách, znížené stropy sadrokartónom, nové veľmi vkusné interiérové dvere s obložkovými zárubňami , ako aj krásne nové plávajúce podlahy. V byte dominuje moderná biela kuchynská linka v bielom lesku so vstavanými spotrebičmi. V byte boli vymenené všetky rozvody, elektrike, odpady ako aj voda. Kúpeľňa ktorá bola zväčšená pri rekonštrukcii, je spojená s WC. V kúpeľni je priestranný sprchový kút. Na stenách je nádherný a veľmi vkusný keramický. Všetky materiály použité počas rekonštrukcii sú vysokej kvality. Okná bytu sú orientované na dvor mimo cesty, čo zabezpečuje kľudné a tiché bývanie.K bytu prislúcha aj komora do ktorej je prístup priamo z chodby pred bytom a balkón ktorý využívajú štyria vlastníci bytov na poschodí. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt sa po dohode predáva aj s veľkou časťou zariadenia.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj nadštandardtne prerobený 1 izbový byt v Prievidzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.