REZERVOVANÉ!!! Na predaj 3-izbový byt na Žabníku + DOLCE GUSTO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
1. / 10

okres Prievidza
Prievidza
Športová
pred 242 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 222 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Iba realitná kancelária COLUMBA Central ponúka na predaj tento 3-izbový byt v pôvodnom stave, ktorý sa nachádza na ulici Športová v Prievidzi.

Popis a stav nehnuteľnosti: Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 1/10 poschodí vo vchode s výťahom. Jeho úžitková plocha je 62 m2 a plocha balkóna je 3 m2. Podlaha: drevené parkety. Steny: stierky. Okná: tri plastové a balkónové je pôvodné drevené. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák a digestor. Kúrenie: ústredné. Byt sa predáva nezariadený. Jeho orientácia je na juh a východ.

Dispozícia: Vstupná chodba, jedna priechodná izba so vstupom na balkón, dve nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC a pivnica.

Lokalita: Bytový dom je situovaný na sídlisku Žabník.

Parkovanie: Pred bytovým domom je verejné parkovisko.

Cena: 54 500 €

Výhody:  Blízko do centra, bytový dom sa práve zatepľuje a majiteľ si byt môže prerobiť podľa vlastných predstáv.

Súťaž: Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie budete automaticky zaradený do žrebovania o profesionálny domáci kávovar na kapsule Nescafé Dolce Gusto. Žrebovanie sa uskutoční dňa 20. 12. 2019 o 9,00 hod. v našej centrále, ktorá sa nachádza na Májkovej 3 v Bratislave. Tešíme sa na víťaza, ktorému tento darček doručíme do 24. 12. 2019 pod jeho stromček. :-)

Financovanie: Financovanie je možné aj cez hypotéku, ktorú vám pomôžeme radi a bezplatne vybaviť.

Pomáhajte: Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie zároveň pomôžete spoločnosti priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar postupne napĺňať ich hlavné motto ...aby rodina zostala spolu.

V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti alebo len o ďalšie informácie, ktoré ste sa tu nedozvedeli kontaktujte: Vojtech Bátora, e-mail: batora@columba.sk, tel.: 0911 149 921.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie COLUMBA Central?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnych zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra, správny poplatok za výpis z listu vlastníctva a poplatok za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám špecialista z Gepardu, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a dojedná výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás samozrejme bezplatné. Kompletný servis s prevodom nehnuteľnosti máte vyriešený pohodlne a hlavne bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÉ!!! Na predaj 3-izbový byt na Žabníku + DOLCE GUSTO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.