Exkluzívne! 1 - izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Čínsky múr v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

okres Prievidza
Prievidza
A.Stodolu
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 1 - izbový byt s výmerou 37 m2, v lokalite Čínsky múr na ulici A. Stodolu v Prievidzi. Bytový dom je zateplený a vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Výhodou je bezproblémové parkovanie a tichá lokalita. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu, okná sú orientované na juhozápadnú svetovú stranu, je bezbariérový a čiastočne zrekonštruovaný. Súčasťou rekonštrukcie sú plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro a omietky na stenách. V prípade záujmu sa ponúka aj so zariadením, ako je chladnička, kuchynský stôl, práčka, televízor, rozkladací gauč, konferenčný stolík a skriňa na šatstvo. Zariadenie je v cene nehnuteľnosti. Celkové náklady na bývanie vypočítané na jednu osobu sú 110 Euro + energie. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica s výmerou cca 3 m2. V byte je prípojka na káblovú televíziu a optický kábel na internetové pripojenie. Voľný je ihneď. Celková cena nehnuteľnosti vrátane provízie je 41 000 €. Tichá lokalita, bezproblémové parkovanie, primeraná cena a najmä nedostatok bytov tohto typu v Prievidzi robí z tejto nehnuteľnosti lukratívnu investíciu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Exkluzívne! 1 - izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Čínsky múr v Prievidzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.