Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Jaroslav Svitok
Telefón:
0918 800 080
E-mail:
ID ponuky:
1300047235

EXKLUZÍVNE! PREDAJ: Slnečný, 1 - izbový, kompletne zrekonštruovaný byt na ulici M. Falešníka

53 000
Plocha:  
34 m2

okres Prievidza
Prievidza
M.Falešnika
pred 16 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný, kompletne zrekonštruovaný 1 - izbový byt na ulici M. Falešníka v Prievidzi. Byt má celkovú výmeru 34,12 m2 a nachádza sa na poschodí 4/7 v panelovom bytovom dome s výťahom.

Bytový dom prešiel v rokoch 2018 - 2019 kompletnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bola zrealizovaná tepelná izolácia obvodových múrov a strechy, rekonštrukcia balkónov a loggií, výmena pôvodných okien za plastové, rekonštrukcia spoločných priestorov, výmena všetkých vodorovných a zvislých rozvodov energií a odpadov, výmena výťahu a inštalácia kamerového systému v spoločných priestoroch bytového domu.

K bytu prislúcha aj latková pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Orientácia bytu je na juhovýchodnú svetovú stranu, takže byt je slnečný a ako stredový je aj úsporný. Cenný benefit navyše je krásny výhľad na Prievidzu a okolitú prírodu. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Na zvýšenie bezpečnosti bývania a zachovania súkromia nájomníkov sú na každom poschodí vstupné chodbové dvere.

Byt je kompletne zrekonštruovaný, vrátane balkóna, sanity, podláh, jadra, vodičov energií a stierok na stenách. Zo vstupnej chodby sú dvere do kuchyne, obývacej izby a kúpeľne s WC. V kúpeľni je sprchový kút. Kúrenie je ústredné. V bytovom dome je nainštalovaná optika.

Celkové náklady na bývanie, vypočítané na jednu osobu, činia 180 €. Byt sa ponúka bez zariadenia a je voľný po dohode. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrum, zdravotné stredisko, autobusové zastávky.

A najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti? Za priaznivú cenu môžete získať slnečný a úsporný byt s krásnym výhľadom a balkónom, nachádzajúci sa v kľudnej lokalite, v tesnej blízkosti obchodného centra Prievidze. Tiež treba spomenúť aj blízku dostupnosť zdravotníckeho zariadenia, autobusovej zastávky, zimného štadióna a športovej haly.

Celková cena nehnuteľnosti, vrátane provízie sprostredkovateľa a základného právneho servisu je 53 000 €.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: EXKLUZÍVNE! PREDAJ: Slnečný, 1 - izbový, kompletne zrekonštruovaný byt na ulici M. Falešníka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.