REZERVOVANÉ! PRENÁJOM - Kompletne zrekonštruovaný, zariadený a ihneď voľný byt na ulici Svä

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

okres Prievidza
Prievidza
Svätoplukova
pred 17 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 27 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný, zariadený 2 - izbový byt, s výmerou 60m2 na Starom sídlisku v Prievidzi, ulica Svätoplukova. Bytový dom je tehlový a vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Byt sa nachádza na prvom poschodí (z troch) bytového domu bez výťahu. Ponúka sa aj s kompletným zariadením, vrátane domácich spotrebičov. WC a kúpeľňa sú oddelené. Pivnica aj poštová schránka sú k dispozícii. Podmienkou sú maximálne 2 osoby, bez domácich zvierat, nefajčiari. Preferovaní sú záujemcovia o dlhodobý prenájom. Celková cena za prenájom vrátane energií, káblovej televízie (DIGI) a internetu (Orange) je 460 €/mesiac. Byt je voľný ihneď. Výhodou je bezprostredná blízkosť centra mesta so svojou kompletnou občianskou vybavenosťou a bezproblémové parkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÉ! PRENÁJOM - Kompletne zrekonštruovaný, zariadený a ihneď voľný byt na ulici Svä

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.