Trojizbový byt v Prievidzi - centrum mesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
6. / 10

okres Prievidza
Prievidza
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 3 izbový byt v centre mesta Prievidza. Byt s úžitkovou plochovou 64m2 sa nachádza sa na 6. podlaží z 10 v zateplenom panelovom dome. Byt prešiel rozsiahlou, kompletnou rekonštrukciou v rozsahu - nové okná, elektroinštalácia, podlahy, stierky, interiérové dvere s obložkami, murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom, rohová kuchynská linka so spotrebičmi, vstavané skrine.

V prípade, že chcete kúpiť byt bez starostí s vkusným a zánovým zariadením a vybavením, táto ponuka je práve pre Vás - práčka, chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami, s kompletne vybavenou kuchyňou a kuchynskou linkou, pultovým stolom s 2 koženými barovými polohovateľnými stoličkami, novou umývačkou riadu, mikrovlnou rúrou, vysávačom, žehličkou, žehl. doskou, sušiakom na prádlo, posteľou, vrátane paplónov, vankúšov s posteľným prádlom, rolldorom. Tak isto je kompletne zariadená obývacia izba s modernou rozkladacou pohovkou s úložným priestorom, konferenčným stolíkom, taburetkou a nábytkom vyrobeným na mieru. Kúpeľňa komplet vybavená a taktiež doplnená o vyrobený nábytok na mieru. Veľká chodba puzdrové dvere, zdrkadlá, rolldor, zabudovaný veľký botník+malý botník v rámci vešiakovej zostavy. Daľšia miestnosť upravená nábytkom. V byte sa nachádzajú dva LED TV.

Byt ma balkón a pivnicu.

Cena 74 500 €

Cena bytu so zariadenim 79 500€

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918405187 alebo na e-maile: danakrskova@maxareality.sk. ID ponuky: 23690

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.