REZERVOVANÉ 2-IZBOVÝ BYT, UL.DRUŽSTEVNÁ RIMAVSKÁ SOBOTA - NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
pred 19 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:148-112-ANOEa

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame 2-izbový byt v Rimavskej Sobote s úžitkovou plochou 66,80 m2 a zároveň s možnosťou pretvoriť si ho podľa vlastných predstáv vrátane dispozičných zmien, keďže je v pôvodnom stave. Byt sa nachádza vo vnútrobloku na Družstevnej ulici na 3.poschodí bez výťahu. Okná sú plastové, podlahy v izbách sú pokryté laminátovou podlahou, v kuchyni keramickou dlažbou a na chodbe je PVC (linoleum).

Byt dispozične pozostáva z kuchyne, 2 izieb a zo vstupnej chodby na ktorej sa nachádza vstavaná skriňa a odvetraná špajza s osobitným vstupom, kúpeľňa s vaňou a osobitné WC. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice v suteréne (murovaná a latková).

V rámci rekonštrukcie bytového domu bola vybudovaná nová sedlová strecha, ktorá bola zároveň aj zateplená, osadené nové odkvapové rúry, zateplená a omietnutá fasáda, osadené nové plastové okná na bytoch, francúzske okná na spoločných chodbách, a plastové vchodové dvere.

Okolie bytového domu je upravené a udržiavané. Byt je situovaný blízko centra mesta, oproti bytového domu sa nachádza základná škola s materskou školou a v blízkosti večierka, autobusová, železničná stanica aj nemocnica. Susedia sú príjemní a slušní. Parkovanie je umožnené priamo na nádvorí bytového domu. Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Cena 51 000 €. Na byte neviaznu žiadne ťarchy, byt je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Byt je úplne prázdny, zariadenie bytu na fotografiách je len ilustračné.

Prostredníctvom našich finančných analytikov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.