REZERVOVANÉ - 2 izbový byt s balkónom v Sabinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
2.

okres Sabinov
Sabinov
Ul.9.mája
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 260 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - Exkluzívne ponúkame na predaj 2 izbový byt s balkónom blízko centra mesta. Nachádza sa na 2 poschodí z dvoch, jeho celková rozloha s balkónom je 72m2 + 2 pivnice, jedna väčšia murovaná a druhá menšia.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou:

- zateplenie + fasáda,

- nová zateplená strecha

- nové vstupné PVC dvere

Byt pozostáva z kuchyne, spálne, obývačky s balkónom a kúpeľne. V celom byte sú vymenené plávajúce podlahy, PVC okná s izolačným dvojsklom, vstupné bezpečnostné dvere, vymenená elektroinštalácie, nové stierky, komplet prerábka kúpeľne. Byt je vykurovaný samostatným úplne novým plynovým prietokovým kotlom, to znamená nízke náklady 100,- eur mesačne. V kuchyni je nová kuchynská linka zn. ORESI so vstavanou elektrickou rúrou a plynovou varnou doskou. V kúpeľni, ktorá prešla precíznou rekonštrukciou sa nachádza vaňa, sprchový kút, umývadlo so skrinkou, WC za murovanou zástenou a časť vymedzená pre práčku, prádlový kôš a zavesný plynový kotol. Byt sa predáva komplet zariadený, už sa len nasťahovať a bývať vo výbornej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. Máte všade blízko či už do mesta, k lekárovi, do Kauflandu alebo Lidlu. Škola je hneď cez cestu, potraviny Milk Agro pár metrov od Bytovky.. ešte rozmýšľate??

Pozrite si virtuálnu prehliadku bytu. Na inzertných stránkach, ktoré nepodporujú virtuálnu realitu si len skopírujte link a vložte do prehliadača.

https://my.matterport.com/show/?m=52MwwLeSTWh&ts=5

ARCHEUS sieť realitných kancelárií je úspešná realitná spoločnosť, ktorá používa svoj unikátny partnerský systém spolupráce. V súčasnosti máme 12 samostatných pobočiek v rámci celého Slovenska. Naším klientom ponúkame komplexný servis vrátane právneho poradenstva a pomoc s financovaním nehnuteľnosti. Predávajte či kupujte s nami a o nič sa nemusíte starať!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÉ - 2 izbový byt s balkónom v Sabinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.