PREDAJ SLNEČNEHO 3-IZBOVEHO BYTU V CENTRE ŠAMORINA, ulica Gazdovský rad.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

okres Dunajská Streda
Šamorín
Gazdovský rad
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Imperium RK Vám ponúka priestranný a klientmi vyhľadávaný trojizbový byt s loggiou v centre Šamorína na ulici Gazdovský rad. Podlahová plocha bytu je 67 m2 s príslušenstvom. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa nachádza na 7p.  zatepleného bytového domu s výťahom v centre mesta.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU: vstupná chodba, z nej vstup do kuchyne, obývacej izby s lodžiou. Zadná chodba, z nej dvere do dvoch izieb, kúpeľne a samostatnej toalety.

Byt prešiel menšou čiastočnou rekonštrukciou. Dlažba na chodbe, kuchyni,  kúpeľni, WC a lodžii, v izbách  parkety. V kúpeľni bol menený obklad pred cca 10. rokmi.  Byt sa predáva čiastočne zariadený.

LOKALITA:

Pekné bývanie v priamom centre mesta, len na skok od bohatej občianskej vybavenosti, v priestrannom 3 izbovom byte s výhľadom na zeleň. Výhodná poloha bytu v bytovom dome.

Bytový dom je obklopený množstvom zelene, stromov. Parkovanie možné na parkovisku priamo pred domom. Na skok od bytového domu je  autobusová stanica aj škôlka s vyuč. jazykom slovenským, maďarským. Blízko príroda (športové a kultúrne vyžitie v športovo-relaxačnom centre X-bionic v Čilistove, hrádza, Dunaj,  centrum mesta s bohatou občianskou vybavenosťou. Výborné bezproblémové dopravné spojenie do Bratislavy rýchlostnou cestou R7, D4, AS, rýchlovlakom z Kvetoslavova.

CENA:  155 300 €

Navyše v cene našich služieb ponúkame aj služby spojené a vybavovaním hypotekárneho alebo iného úveru na bývanie a tiež služby spojené s poistením nehnuteľnosti.

KONTAKT : 0908/054 317 alebo sziszi0011@gmail.com.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: PREDAJ SLNEČNEHO 3-IZBOVEHO BYTU V CENTRE ŠAMORINA, ulica Gazdovský rad.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.