3 izbový byt v blízkosti centra mesta na predaj, Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
3. / 5

Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Senec
Senec
Svätoplukova
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj útulný a veľmi pekný 3-izbový byt, Senec, Svätoplukova ulica.

Ponúkaný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010, vrátane rozvodov elektriny. Byt sa nachádza na 3.poschodí/5 v bytovom dome bez výťahu, má rozlohu 63,55 m2 plus zasklená lodžia, z kuchyne je vstup na lodžiu (1,5 x 2,5 m).

Bytový dom je tehlový, zateplený, bez výťahu, má nové vchodové dvere domu, verejné parkovisko je v okolí domu. K bytu patrí murovaná pivnica na prízemí bytového domu (1,5 x 2,5 m) a k dispozícii je aj spoločná kočíkareň.

DISPOZÍCIA

V byte sú plastové okná, v izbách sú kvalitné drevené parkety, v kuchyni, kúpeľni a na chodbe je dlažba. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované smerom na JV, ostatné dve samostatné izby smerom na SZ. Kuchynská linka má elektrickú rúru, plynový sporák (s prekrytím), digestor, ďalej samostatnú veľkú chladničku s mrazničkou. Mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou nie sú zabudované v kuchynskej linke. Kúpeľňa má vaňu, toaleta je súčasťou kúpeľne, v kúpeľni je aj práčka.

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza v blízkosti centra mesta, kde sú všetky potrebné služby, úrady, pošta, banky, škôlky, školy, lekári, obchody, Slnečné jazerá Sever alebo Juh, Strieborné jazero, v blízkosti je Billa, Tesco, Jednota, trochu ďalej Lidl a Kaufland, obchody rôzneho druhu, kaviarne a reštaurácie. Lokalita má výbornú dostupnosť na mestské komunikácie a taktiež na diaľnicu.

PARKOVANIE

Parkovanie priamo pri bytovom dome alebo v jeho okolí.

NÁKLADY NA UŽÍVANIE

Mesačné náklady na užívanie ponúkaného bytu sú zámerne nastavené vyššie ako je spotreba a sú vo výške do 220,- Eur mesačne – 183,- bytové družstvo, 35,- elektrina a plyn 53,- ročne.

CENA

Cena ponúkaného bytu je 159.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Byt je voľný podľa vzájomnej dohody.

Naša realitná kancelária vykonáva svoju činnosť v úplnom súlade s Etickým kódexom Realitnej únie Slovenskej Republiky. Ponúkame Vám iba preverenú nehnuteľnosť. Právne úkony vykonáva naša spolupracujúca advokátska kancelária. Garantujeme bezpečný prevod vlastníctva. Uvedená cena je vrátane provízie RK a poplatkov za prevod vlastníckeho práva na nového majiteľa. Pomôžeme vám aj s vybavením financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Na spoločné stretnutie sa teší Vaša realitná kancelária KONFIDO

Mgr. Kamil Krébes, RSc.

kamil@konfido.sk

0911 410 278

Pozrite si aj ďalšie zaujímavé ponuky na stránke našej realitnej kancelárie Konfido.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový byt v blízkosti centra mesta na predaj, Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.