Kontaktné údaje

A.L. & Z.L., s.r.o.

Turecka 6

90301 Senec

Meno:
  A.L. & Z.L., s.r.o.
Telefón:
0907 747 817
Mobil:
0907 747 817, 0908 572 351
E-mail:
ID ponuky:
4516aa

Krásny 2 izbový BYT S PREDZÁHRADKOU A TERASOU V SENCI – časť NOVÁ TEHEĽŇA

750 €/mes.
Plocha:  
55 m2

okres Senec
Senec
Senec
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PRENÁJOM krásny, zariadený, dvoj-podlažný 2 izbový BYT S PREDZÁHRADKOU A TERASOU – novostavba V SENCI – časť NOVÁ TEHEĽŇA, 2x parkovacie státie.

Byt je slnečný, dvoj-podlažný s predzáhradkou, terasou na sedenie pod prístreškom, s vyhradeným parkovaním na 2 autá, 2x WC, 1x kúpeľňa s okrúhlou vaňou, kúrenie vlastné elektrické – podlahové /v každej miestnosti je termostat/.

Byt sa prenajíma zariadený s možnosťou dozariaďovania.

VYBAVENIE a ZARIADENIE BYTU:

plávajúce podlahy, plastové okná, žalúzie, 2x klimatizácia, kuchynská linka s el. spotrebičmi /sklokeramická varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu/, chladnička s mrazničkou, LCD televízor, jedálenský stolík + 2ks jedálenské stoličky, vstavaný nábytok pod schodiskom na odkladanie vecí, kožená sedačka, botník, vstavaná skriňa.

 

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

PRÍZEMIE: predsieň so samostatným WC a umývadlom, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu so záhradkou.

POSCHODIE: Z predsiene je schodisko na poschodie, kde sa nachádza spálňa s kúpeľňou /vaňa, WC, umývadlo, práčka, zásobník vody/.

LOKALITA: nachádza sa v tichej lokalite, v novovybudovanej časti Senca – NOVÁ TEHEĽŇA, cca 1min. autom od centra mesta. V blízkosti je škola, škôlka, MHD, potraviny, banky, obchody a kompletná občianska vybavenosť, 3min. autom je vzdialená vlaková stanica, rýchle pripojenie sa na diaľnicu.

Mesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.

 

VÝMERA: 55m2 + 28m2 predzáhradka s terasou.

 

CENA: 750,- €/mesiac/vrátane Energií a INTERNETU.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.