Na predaj 2 izbový byt v rodinnom dome, Šafárikova ulica, Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Senec
Senec
Šafárikova
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný, svetlý 2 izbový byt (prerobený na 3 izb. byt), v meste  Senec, ulica Šafárikova. Nachádza sa na 1. posch. / 2. posch.  v  rodinnom dome v radovej zástavbe s veľkou komorou a predzáhradkou .

 VÝMERA: byt má podlahovú plochu 64,09 m2, pred záhradka 149,37 m2.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii s veľkým potenciálom a vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstav nového majiteľa.

DISPOZIČNÉ riešenie bytu : samostatný vstup, vstupná chodba s veľkou komorou a vstupom na povalu, schody na 1 poschodie, samostatná kuchyňa prechodná vstup do kúpeľni s vaňou a samostatne WC, 3 samostatné izby (jedna izba bola prerobená z pôvodnej kuchyni tato sa dá dať naspäť). V byte sú vymenené plastové okna, plávajúca podlaha v chodbe a v 2 izbách. Pred domom je prislúchajúca  menšia predzáhradka a za domom väčšia, ktorá je oplotená. Rodinný dom s piatimi bytovými jednotkami je súčasťou radovej zástavby. Radová zástavba rodinných domov je oplotená a so samostatnými vstupnými bránkami pre dva byty.

 LOKALITA: byt sa nachádza v pešej dostupnosti od vlakovej a autobusovej stanici(2 min.), Slnečné jazerá, Strieborné jazero ,v centre mesta (2 min.) s vybudovanou infraštruktúrou a výbornou občianskou vybavenosťou, škola , škôlky, potraviny, obchody v blízkosti je Jednota, Lidl a Kaufland, reštaurácie, služby, kaviarne, parky. V dobrej  dostupnosti na diaľnicu.

Cena : 123 000,- EUR

Ak Vás naša ponuka zaujala zavolajte a dohodnite si  obhliadku.

kontakt :  Zuzana Tóthová ,  0917524119,  tothova@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen Realitnej únie

V cene sú zahrnuté kompletne služby RK : vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad do katastra, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66 €, odovzdanie nehnuteľnosti .Využite naše BEZPLATNÉ hypotekárne poradenstvo !

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Na predaj 2 izbový byt v rodinnom dome, Šafárikova ulica, Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.