Pekný a veľký 3-izbový byt, centrum mesta Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
94 m2

Poschodie:  
2. / 2

Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Senec
Senec
Mierové nám.
pred 346 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 320 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám veľký 3-izbový byt, Senec, Mierové námestie, 16-ročná stavba. Ponúkaný byt má celkovú výmeru 94 m2 (pivnicu nemá) plus byt má jeden balkónik. Byt sa nachádza na 2.poschodí/2 bytového domu s dvomi bytmi, dom nemá výťah, byt je v pôvodnom stave (okrem maloviek), dom bol postavený v roku 2001. Byt má bezpečnostné vstupné dvere, dve samostatné spálne, do jednej sa vstupuje z obývačky, jedálenský kút, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou a technickú miestnosť s kotlom, kde je dostatok ďalšieho priestoru pre chladničku, práčku, sušičku, prípadne pre zriadenie potravinovej miestnosti.

Obývačka s balkónom a jedna spálňa sú orientované smerom na JV, obývačka je priestorovo spojená s jedálňou a otvorený priestor pokračuje až smerom do kuchyne, kuchyňa nie je v obývačke. Kuchyňa a druhá spálňa je orientovaná smerom na SZ. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou v tvare U, s priestrannou pracovnou doskou a barovým pultom. Kuchynská linka má plynový sporák, elektrickú rúru, digestor, predprípravu na umývačku riadu, menšiu chladničku. Podlaha v byte je plávajúca, pôvodná z roku 2001, dlažba je v kúpeľni a v technickej miestnosti.

Kúpeľňa má veľkú rohovú vaňu, sprchovací kút, je spojená spolu s toaletou, je priestranná. Byt je veľmi pekný, ponúka dostatok priestoru a je vkusne navrhnutý. Predáva sa zariadený.

Celkové mesačné náklady za užívanie bytu pri troch osobách sú elektrina 28,-Eur, plyn 45,-Eur plus voda a tv s internetom. Parkovanie je vo dvore.

Bytový dom sa nachádza v priamom centre mesta, v tesnej blízkosti sú všetky potrebné úrady, pošta, autobusová stanica je pár metrov. Lokalita má veľmi dobrý prístup na obchvat okolo Senca, na diaľnicu D1, starú seneckú cestu do Bratislavy a smerom na Sládkovičovo a Šamorín. Mesto Senec je vyhľadávaným turistickým miestom, sú tu Slnečné jazerá, Aquapark Senec, amfiteáter, príjemné centrum mesta, dostupnosť všetkých služieb, škôlky, školy, odborná stredná škola, možnosť využitia seneckej bezplatnej autobusovej dopravy.

Celková cena bytu 128.900,- Eur je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278, kamil@konfido.sk , Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Špajza / komora:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Pekný a veľký 3-izbový byt, centrum mesta Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.