6 izbová bytová jednotka v historickej budove, Sládkovičovo, okres Galanta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
226 m2

Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Galanta
Sládkovičovo
Školská
pred 222 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 156 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatnú bytovú jednotku v krásnej historickej budove v Sládkovičove (38 km od Bratislavy, 7 km od Galanty). Budova bola postavená v roku 1912, nachádza sa na pozemku o rozlohe 483 m2, je v osobnom vlastníctve. Slúžila ako sídlo riaditeľstva výrobnej spoločnosti, v súčasnosti je rozdelená na tri samostatné bytové jednotky. Úžitková plocha predávanej bytovej jednotky je 226 m2 na troch podlažiach. Pred dvadsiatimi rokmi bola kompletne zrekonštruovaná.

Dispozičné riešenie: do bytovej jednotky sa dostaneme cez širokú chodbu, ktorá slúži aj ako zimná záhrada. Na prízemí sa nachádza veľká hala s krbom spojená s veľkou kuchyňou, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC.

Na druhom podlaží sa nachádzajú dve izby, obývačka, dve kúpeľne s WC, v jednej je vaňa a v druhej je sprchový kút. Na treťom podlaží sú ďalšie dve izby do ktorých sa dostaneme cez ateliér.

V miestnostiach na spodnom podlaží je keramická dlažba, na druhom a treťom podlaží vo všetkých izbách je plávajúca podlaha a v dvoch horných kúpeľniach je keramická dlažba.

Pod bytovou jednotkou sa nachádza pivnica vo veľkosti 30 m2.

Dom má sedlovú škridlovú strechu, plastové okná, v dome je ústredné kúrenie s plynovým kotlom, zdrojom teplej vody je 120 l bojlerová nádrž vykurovaná s kotlom, plus elektrický bojler na druhom podlaží, miestny vodovod, elektrina 230/400 V. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, na pozemku je aj vlastná vŕtaná studňa. Ďalej na pozemku sa nachádza samostatne stojacia garáž so solárnym panelom na streche, záhradný altánok, bazén. Bytová jednotka je vybavená s kamerovým systémom a s klimatizáciou.

Pri predaji nehnuteľnosti poskytneme komplexné právne aj technické zabezpečenie, poradíme pri financovaní, nehnuteľnosť je bez tiarch. Cena bytovej jednotky: 185.000,- Eur, obhliadku si môžete dohodnúť kedykoľvek na tel. čísle: 0910 971903, alebo na e-mailovej adrese: euliko@outlook.com.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garáž
Zimná záhrada:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Video vrátnik:
áno
Elektrický prúd:
220/380V
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 6 izbová bytová jednotka v historickej budove, Sládkovičovo, okres Galanta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.