PRENÁJOM 1 IZB. BYT SLIAČ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Zvolen
Sliač
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 1. IZB. byt v tichej lokalite na Sliači.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so spojeným WC, veľkej kuchyne a jednej veľkej izby. K bytu prislúcha murovaná pivnica, balkón je oddelený v chodbe a k dispozícii samostatne uzamknuteľná špajza na chodbe.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• celková rozloha bytu je 36 m2, nachádza sa na 4/4poschodí

• byt prešiel vonkajšou rekonštrukciou pre spríjemnenie bývania

• kuchynská linka má plynový sporák, elektrickú rúru aj chladničku

• umakartová kúpeľňa so sprchovým kútom, spojená s WC

• vymenené plastové okná so žalúziami

• čiastočné zariadenie k dispozícii

• možnosť pripojenia TV aj internetu

• k bytu prislúcha murovaná pivnica

• energetický certifikát nie je k dispozícii

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Tento byt je jednoduchý. Základné potreby na bývanie sú splnené a Vy si ho viete ešte zútulniť podľa svojich predstáv. Ideálny byt pre nefajčiara.

Kuchyňa je priestranná, s peknou modernou kuchynskou linkou, chladničkou, kanvicou a rozkladacím stolom pre 3 osoby. Pripojenie na práčku je možný v kuchyni. Sprchovací kút aj WC je funkčné, teplá voda kedykoľvek. V izbe, ktorú viete využiť aj ako spálňu či obývačku sa dá pripojiť TV aj internet. Byt má bezpečnostné dvere. Na chodbe máte aj balkón a veľkú špajzu, ktorá je uzamknuteľná. Výhľad je na krásnu zeleň v okolí Sliač kúpele. Byt sa nachádza na pokojnom sídlisku. V blízkosti bytu je predajňa potravín. Cestovanie je možné autobusom aj vlakom. Budete spokojný nie len s prenájmom bytu ale aj prostredím neďaleko od bytovky, ktoré môžete využiť vo voľnom čase na prechádzky. Určite odporúčam obhliadku tejto nehnuteľnosti!!!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!

Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel. č. 0940 131 343. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom IVNJ316ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na igriniova@kompasreality.sk . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PRENÁJOM 1 IZB. BYT SLIAČ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.