PREDAJ pekný 2i byt v Slovenskom Grobe, Terasa, vlastné parkovanie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Poschodie:  
1. / 5

okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 133 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj novostavbu - krásny 2 izbový tehlový byt v lokalite "Monari" - Slovenský Grob, na ulici Koceľová, v OV, ktorý je preslávený dlhoročnou tradíciou husacích špecialít.

Nachádza sa na 1.NP/5 poschodový bytový dom skolaudovaný 1/2016, výťah. Celková rozloha bytu je 49,8m2 k čomu prináleží aj krásna priestranná terasa 9 m2, s nádherným výhľadom na Karpaty.

DISPOZÍCIA: Vstup je do chodby z ktorej je vstup do veľkej kúpeľne s vaňou spolu s WC. Obývačka je spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou. Z obývačky je vstup na priestrannú terasu

ZARIADENIE: Vstavaná skriňa na chodbe, kuchynská linka na mieru, so zabudovanými spotrebičmi., šatníková skriňa v spálni.

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie miesto pri dome.

LOKALITA: Príjemná novovybudovaná lokalita kúsok od okresného mesta Pezinok, blízko SENEC aj Bratislava. V Slovenskom Grobe sa nachádza, základná škola, materská škola, potraviny, pošta, obecný úrad, výborné reštaurácie známe husacími špecialitami. Zdravé bývanie v peknom prostredí a kúsok od Bratislavy.

Cena: 123.000,-EUR vrátane vlastného parkovacieho miesta

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PREDAJ pekný 2i byt v Slovenskom Grobe, Terasa, vlastné parkovanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.