Byt 2+1 (52 m2) na začiatku sídl. Mier Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
5.

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Štúrovo nábr.
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2-IZBOVY BYT so spoločnou loggiou na medziposchodí nachádzajúci sa na začiatku sídl. Mier v Spišskej Novej Vsi, ul. Štúrovo nábrežie. Nehnuteľnosť o výmere 52 m2 pozostáva z 2 obytných miestností, veľkej kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC a chodby. Byt sa nachádza na 5.poschodí bytového domu orientovaného na juhovýchod- severozápad.

Byt je čiastočne rekonštruovaný - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, nová elektroinštalácia kúpelňa, vchodové bezpečnostné dvere, podlaha plávajúca laminátová. V cene bytu je zahrnuté kuchynská linka so spotrebičmi (plynová varná doska, el. rúra, digestor, nerezový drez), vstavaná skriňa v spálni.

Bytový dom je rekonštruovaný, zateplená fasáda, rekonštruovaná loggia s dlažbou, nové stúpačkové rozvody, rekonštruované spoločné priestory. Bytový dom má vydaný energetický certifikát triedy B. K bytu prislúcha pivnica na prízemí.

VÝHODOU JE Aj URČITE VÝBORNÁ LOKALITA - byt je v bezprostrednej blízkosti centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah. Vhodný aj na ďalší prenájom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 2+1 (52 m2) na začiatku sídl. Mier Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.