Byt 3+1 (67 m2), ul. Krčméryho sídl. Mier Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
3.

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Krčméryho
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 3-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Mier, ul. Krčméryho v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 67 m2 pozostáva z priestrannej chodby so VSTAVANÝM ŠATNÍKOM, obývacej izby, spálne, detskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. BYT JE STREDNÝ, situovaný na 3.poschodí zatepleného bytového domu s orientáciou juhovýchod (kuchyňa, obývacia izba) -severozápad (spálňa, detská izba).

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2019) - má plastové okná so žalúziami (2015), plávajúce podlahy v celom byte (vinyl) okrem kúpeľne a v samostatnom WC (dlažba). V byte je nová elektroinštalácia, nové omietky, nové jadro, interiérové dvere sú s drevenými zárubňami. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi - indukčná varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu. Vchodové dvere sú bezpečnostné, v jadre sú nové stúpačkové rozvody. Byt je vo výbornom technickom stave.

Bytový dom je zateplený, má certifikát triedy B. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Výhodou je výborná, pokojná lokalita na bývanie s dostupnosťou celej občianskej infraštruktúry. V bezprostrednej blízkosti je materská škola, základná škola, nákupné, zdravotné stredisko, MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 3+1 (67 m2), ul. Krčméryho sídl. Mier Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.