Byt 4+1 (84 m2) s loggiou, sídl. Mier Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
2.

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
P.Jilemnického
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8341 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ SLNEČNÝ 4-IZBOVÝ ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Mier v Spišskej Novej Vsi, ul. Jilemnického. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 84 m2 pozostáva z veľkej chodby, obývacej miestnosti, kuchyne s výstupom na loggiu, spálne, detskej izby, druhej detskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC.

Byt je po rekonštrukcii - murované jadro, nová elektroinštalácia v celom byte, nové rozvody vody, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, bezpečnostné vchodové dvere. V kuchyni je nová kuchynská linka so spotrebičmi (el. rúra, mikrovlnka, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu).

Bytový dom je zateplený, rekonštruované spoločné priestory, nové vstupné dvere, nový výťah. K bytu prislúcha pivnica na prízemí, spoločné priestory (kočikáreň, sušiareň). V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, detské ihrisko, nákupné stredisko, ambulancie, lekáreň, kostol, pošta, MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 4+1 (84 m2) s loggiou, sídl. Mier Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.