Byt 2+1 (62 m2) s loggiou, ul. Hviezdoslavova Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Hviezdoslavova
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8387 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, na ul. Hviezdoslavova. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 62 m2 vrátane plochy loggie pozostáva z chodby, obývacej izby, veľkej kuchyne s výstupom na loggiu, komory, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a vaňou a WC.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy v izbách, nová elektroinštalácia v celom byte, nové rozvody vody a odpadu, znížený sadrokartónový strop s bodovými svietidlami, nové intérierové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere. Byt nachádzajúci sa na 4/5 poschodí je orientovaný na juh a na západ. Bytový dom je rekonštruovaný - nová izolácia strechy, spoločné priestory, výhodou je VÝŤAH. Bytový dom nemá energetický certifikát, plánované je zateplenie fasády. K bytu prislúchajú DVE PIVNICE.

V cene bytu je zahrnuté:

- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, vstavaná práčka)

- vstavané v skrine (spálňa a chodba)

Bytový dom má spoločný dvor (cca 1600 m2) s parkoviskom, oddychovou plochou a upravenou zeleňou. Kúpou bytu sa nadobudne aj spoluvlastníctvo k pozemku.

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 2+1 (62 m2) s loggiou, ul. Hviezdoslavova Sp. Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.