Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Mária Karchňáková
Telefón:
+421 907 321 311
E-mail:
ID ponuky:
8400

Byt 3+1 (72 m2) loggia, sídl. Tarča Spišská Nová Ves

125 000
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
4.

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Dubová
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8388 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-IZBOVÝ KOMPLETNE REKONŠTROVANÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídlisku Tarča, ul. Dubová v Spišskej Novej Vsi. Byt s celkovou výmerou 72 m2 vrátane plochy loggie (3 m2) pozostáva z predsiene, obývacej izby s jedálenským kútom, kuchyne, kúpelne s vaňou, spálne s výstupom na loggiu, detskej izby a samostatného WC. Byt bol pri rekonštrukcii dispozične upravený, čím sa dosiahlo otvorenie a presvetlenie priestoru. Byt sa nachádza na 3. poschodí panelového bytového domu s orientáciou východ-západ.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, kompletne nové rozvody elektroinštalácie, kamenný obklad v obývacej izbe, masívne drevené dvere s obložkami. V obývacej a detskej izbe sú vonkajšie hliníkové žalúzie. Kuchyňa v tvare U s dostatočným úložným priestorom je vybavená spotrebičmi - plynová varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kombichladnička s mrazničkou.

Bytový dom je kompletne rekonštruovaný - zateplená fasáda, upravené spoločné priestory, nový výťah, nové stúpačkové rozvody. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Bytový dom má energetický certifikát triedy B. V bezprostrednej blízkosti je nové detské ihrisko a kompletná občianska vybavenosť - materská, základná škola, obchodné, zdravotné stredisko, pošta, MHD. V dostupnosti minút peši je centrum mesta.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 3+1 (72 m2) loggia, sídl. Tarča Spišská Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.