Kontaktné údaje

AXIS REAL | realitná kancelária

Bosákova 5/A

85104 Bratislava 5

Meno:
Ľubomíra Faltinská
Telefón:
0903 855 350
E-mail:
ID ponuky:
813984

AXIS REAL | SLNEČNÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM Stará Ľubovňa, Okružná ul

124 000
Plocha:  
66 m2

okres Stará Ľubovňa
Stará Ľubovňa
Okružná
pred 17 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PV

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 2-izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa v lokalite Stará Ľubovňa, Okružná ulica. Byt má celkovú podlahovú plochu 66 m2 (byt 60 m2, lodžia 4 m2, pivnica 2 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 5-poschodovom bytovom dome, bez výťahu.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, lodžie, kúpeľne a WC. Pivnica sa nachádza v suteréne bytového domu.

K bytu je možnosť zakúpiť aj GARÁŽ, ktorá sa nachádza v blízkosti bytového domu v radovej zástavbe a ZÁHRADKU so záhradnou chatou nachádzajúcej sa v záhradkárskej časti "Pod kovancom"

Výhody:

❶ Vyhľadávaná lokalita

❷ Priestranné ihrisko pred bytovým domom

❸ Možnosť k bytu zakúpiť garáž aj chatu so záhradkou

❹ Kompletne zariadený

❺ Verejné parkovisko pred bytovým domom

STAV BYTU:

V byte prebehla čiastočná REKONŠTRUKCIA, drevené okná, dlažba na chodbe, v kúpeľni a v kuchyni, predáva sa aj so zariadením, ktoré sa v byte nachádza. V kuchyni je kuchynská linka, kombinovaný sporák, digestor, chladnička s mrazničkou, kúpeľňa a WC sú zrekonštruované, kúrenie v byte je centrálne, bytový dom má vlastnú kotolňu. K dispozícii je aj optický internet.

Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované vnútorné priestory.

K bytu je možné zakúpiť garáž bez elektriny nachádzajúca sa neďaleko bytového domu v sume 21 000,- EUR a záhradku vo výmere 638 m2 so záhradnou chatou, spodná časť chaty je murovaná - dispozične pozostáva z kuchyne a pivnice a na poschodí sa nachádza jedna izba, suma je 31 000,- EUR.

LOKALITA:

Tento byt sa nachádza výborne situovanej lokalite Západ, ktorá vám ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život, v blízkosti sú POTRAVINY, neďaleko je obchodné centrum DRUŽBA, TESCO, základná škola, materská škola a mnohých ďalších služieb. Pre milovníkov športu a aktívneho oddychu sa v okolí nachádza športovo-relaxačné centrum, športová hala. Okrem toho, tento byt sa nachádza v krásnom vnútrobloku s parkom a detským ihriskom, ktoré sú perfektné na trávenie voľného času.

Táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento byt na vlastné oči. Ak vás zaujíma, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Radi Vám zabezpečíme obhliadku bytu a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte.

/ PREDAJ / 2-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / OKRUŽNÁ ULICA / VÝBORNÁ LOKALITA / ZARIADENÝ / GARÁŽ / ZÁHRADKA SO ZÁHRADNOU CHATOU /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | SLNEČNÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM Stará Ľubovňa, Okružná ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.