Exkluzívny predaj 3i bytu v Stupave REZERVOVANÉ!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
7. / 7

okres Malacky
Stupava
Jilemnického
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 152 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 3i byt v Stupave. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, tichšej zóne len kúsok od centra mesta. Absolútna občianska vybavenosť je samozrejmosťou. Mesto Stupava je známe svojim bohatým kultúrnym životom, je obklopené prírodou a ponúka veľa možností na aktívny relax (parky, športoviská, cyklotrasy, detské ihriská, kúpalisko atď..)

Stupava má priame napojenie na ďiaľnicu D2 a nachádza sa len 4 km od Bratislavy.

Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2018, AVŠAK nie je zaťažený žiadnym úverom. Nachádza sa na konci tichej uličky a je obklopený zeleňou. Hneď vedľa domu je detské ihrisko.

Samotný byt má optimálne dispozičné riešenie. Je rozdelený centrálnou chodbou na dennú a nočnú časť. Všetky izby sú nepriechodné. Je veľký, komfortný, svetlý. Je orientovaný na SV- denná časť a JZ-nočná časť. Disponuje skvelým výhľadom na Karpaty a hlavné mesto, z druhej strany poskytuje výhľad na Rakúsko.

Byt prešiel kompletnou, nadštandardnou rekonštrukciou v roku 2018. Nové okná Veka Softline 7-komorové s trojsklom (Germany), kvalitná laminátová podlaha v dekore šedý dub, veľkoformátový rektif. taliansky dizajnový obklad, na mieru robené roll-door vstavané skrine Komandor. Nadštandardná kuchynská linka na mieru Decodom, klimatizácia a dátová prípojka v každej izbe, francúzske okná kuchyňa- loggia, extraordinárny sprchový kút, samostatný šatník 4,5 m.

Byt je možné prerobiť na 4 izbový len jedinou priečkou. Použité boli moderné neutrálne farby a renomované značky. TREBA VIDIEŤ OSOBNE! Predáva sa zariadený a nemá bremená.

K bytu prislúcha garáž na samostatnom LV a dve vonkajšie parkovacie státia. Garáž je čerstvo zrekonštruovaná a stojí hneď vedľa bytovky (cena troch parkingov je 10 000 eur). K bytu prislúcha samostatná pivnica.

V cene je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, katastrálne konanie, úhrada notára aj kolkov. Úver vybavíme za Vás!

Maklér pôsobí 20 rokov v realitách, maximálna ochota a Vaša spokojnosť zaručená!

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0905 923 923.

Cena je 159 000eur!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Exkluzívny predaj 3i bytu v Stupave REZERVOVANÉ!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.