Kontaktné údaje

Zenith Reality s.r.o.

Komárnická 26

821 03 Bratislava

Meno:
Maroš Huťa
Telefón:
0903259219
E-mail:
ID ponuky:
817633

Predaj 1-izbového bytu, dve parkovacie státia, Pastierska, Stúpava

118 000
Plocha:  
28 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Malacky
Stupava
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zenith Reality Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v novo vybudovanej lokalite na Pastierskej ulici, časť Pod Kopcami v obci Stupava. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 2 podlažnej bytovke s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 28 m2 a k bytu prislúchajú dve parkovacie státia o rozlohe 13 m2 (jedno státie je priamo pri dome).

Náklady na bývanie sú dokopy 115,- € na mesiac pri dvoch osobách. Ideálny byt aj ako investícia vďaka nedostatku nájomných bytov.

Dispozícia bytu pozostáva z obytnej miestnosti s kuchynským kútom na mieru so spotrebičmi, vstupnej chodby a z priestrannej kúpeľne s toaletou. Izba má dva Francúzke balkóniky orientované smerom do tichého vnútrobloku, smer juhozápad.

Byt sa predáva zariadený, plynový kondenzačný kotol, podlahové kúrenie, vstavaná skriňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, elektrická rúra, umývačka riadu, varná doska s digestorom, chladnička s mrazničkou značky Gorenje, mikrovlnka, barový pult s dvoma barovým stoličkami, manželská posteľ s úložným priestorom, obývacia stena s šatníkovou skriňou, LG televízor a práčka Gorenje.

Jedná sa už o stabilizovanú oblasť bez stavebného ruchu, s výborným napojením smer Stupava prípadne Lozorno kde sa dá pripojiť na diaľnicu smer Bratislava, alebo Brno.

V Stupave je kompletná občianska vybavenosť. Do 5 minút od bytovky na pešo je autobusová zastávka a do 5 minút autom obchod Tesco expres, Billa. V okolí je možnosť využití cykloturistiky, turistiky, výlety do prírody na neďaleké vodné priehrady a biofarmy.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 118 000 EUR. V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, 0903 259 219, huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.