Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  František Adamko
Telefón:
0949 575 495
E-mail:
ID ponuky:
N085-112-FRADE

Predaj, 2-izbový byt, Dunaj - Štúrovo (N085-112-FRADE)

74 900
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
3. / 12

okres Nové Zámky
Štúrovo
Jesenského
pred 37 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N085-112-FRADE

Exkluzívne vám ponúkame na predaj veľký dvojizbový byt pri rieke Dunaj v kúpeľnom a hraničnom meste Štúrovo, okres Nové Zámky. Tento byt sa nachádza na treťom poschodí v 12-poschodovom panelovom dome. S celkovou úžitkovou plochou 64 m2 ponúka dostatok priestoru na komfortné bývanie.Byt sa nachádza v pôvodnom stave, no má nové plastové okná so sieťkami proti hmyzu.

Jeho dispozícia pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, šatníka/špajze, kuchyne, priestranného vstupu z chodby, kúpeľne s oddelenou toaletou a loggie. K bytu tiež prislúcha pivnica. V rámci panelového domu boli vykonané vylepšenia, vrátane nových výťahov a bezpečnostných kamier. Samotný dom je zateplený, čo prispieva k energetickej účinnosti

Jednou z veľkých výhod tohto bytu je jeho blízkosť k rieke Dunaj, obchodom, škôlkam, poliklinike, hraničnému prechodu a centru mesta. Táto lokalita poskytuje výbornú dostupnosť ku všetkým potrebným službám.

Cena tohto priestranného bytu je 74 900 €. Ak hľadáte bývanie s výbornou polohou, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky. Tešíme sa na vás!

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Štúrovo je najjužnejšie položené mesto Slovenska je atraktívnym cieľom dovolenkárov hlavne ako domov vyhľadávaného termálneho kúpaliska Vadaš Thermal Resort. S ohľadom na polohu Štúrova pri brehoch Dunaja ho môžete ale využiť aj na okružné plavby či prekročenie hranice s Maďarskom po pôsobivom Moste Márie Valérie. Štúrovo ponúka aj vlastné múzeum, galériu a rozličné zaujímavosti a pamätihodnosti. Vždy v októbri sa v meste konáva stáročný jarmok a pohorie Burda s okolitými dedinkami sú ideálnymi cieľmi pre výlety a cykloturistiku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: Predaj, 2-izbový byt, Dunaj - Štúrovo (N085-112-FRADE)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.