REZERVOVANÝ!!! 2 izbový byt vo Svite, EKOBYTY Svit, 9 ročný

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
2. / 4

okres Poprad
Svit
Kpt.Nálepku
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám exkluzívne ponúka na predaj útulný 2-izbový byt s balkónom v 9 ročnom bytovom dome vo Svite na ulici Kapitána Nálepku.

BYT: Výmera bytu je 48,11 m2 vrátane balkóna. Nachádza sa na 2. poschodí zo 4. v zateplenom bytovom dome s výťahom. Predáva sa čiastočne zariadený. Energetický certifikát B. Byt je veľmi vkusne realizovaný bez potreby akýchkoľvek ďalších investícií vzhľadom na vek stavby ( 9 rokov od kolaudácie bytového domu). Bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, kuchynská linka, vrátane spotrebičov robená na mieru, plávajúce podlahy v izbách, keramická dlažba v kúpeľni.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchynským kútom (okno v kuchyni- orientácia na sever, balkónové dvere v obývacej izbe s východom na balkón- orientácia na východ), spálňa s murovaným šatníkom ( orientovaná na východ), kúpeľňa spojená s toaletou.  Pivnica o rozlohe 6,07 m2 v suteréne.

VÝHODY: balkón cez dve izby, parkovacie miesta pred bytovým domom, nízkoenergetická stavba, solárne panely na streche, vďaka modernej stavbe nízke náklady na bývanie 110,-€ na 3 osoby vrátane elektriny. Kamerový systém v bytovom dome. Byt je bez ťarchy na liste vlastníctva. Vhodný na trvalé bývanie, alebo ako nehnuteľnosť vhodná na rekreačné účely, vzhľadom na dostupnosť do Vysokých Tatier.

LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej časti mesta, detské ihrisko  za bytovým domom, v blízkosti potraviny, materská škola, základná škola, krytá plaváreň, cyklochodník.

CENA: 139.900,- EUR

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0917 206 415 alebo mailom a rada Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÝ!!! 2 izbový byt vo Svite, EKOBYTY Svit, 9 ročný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.