Na predaj prerobený 2-izbový byt vo Svite

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Poprad
Svit
Ul.9.mája
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj prerobený 2-izbový byt vo Svite na ul. 9 mája v tehlovej bytovke. Byt síce nemá balkón, ale tento nedostatok vyváži vkusná, moderná rekonštrukcia, vlastné kúrenie a ohrev vody pomocou plynového kotla.

Pri rekonštrukcii bola urobená v celom byte nová elektroinštalácia, omietky, znížené sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická pec, vstavaná mikrovlnka, digestor), kúpeľňa s keramickým obkladom a novou sanitou, plávajúce podlahy, nové vstupné a interiérové dvere. Plastové okná sú staršie, ale plne funkčné. Cez byt prechádza komín, čo umožňuje zriadenie krbu.

Byt sa nachádza na druhom, najvyššom poschodí. Orientovaný na smer východ-západ. Strecha je sedlového typu, krytina škridla, rekonštruovaná pred cca 15 rokmi. K bytu prislúchajú dve pivnice umiestnené v suteréne bytového domu.

V cene je zahrnuté aj vypracovanie kúpnych zmlúv, zastupovanie v katastrálnom konaní, prepisy energií u dodávateľov a správcu, poradenstvo s úverom. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na t.č. 0903 632 195.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj prerobený 2-izbový byt vo Svite

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.