REZERVOVANÉ 73m2 +11m2 terasa + park. miesto, Tr. Stankovce - Sedličná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Trenčín
Trenčianske Stankovce
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3izbový byt v 5ročnej novostavbe v Trenčianskych Stankovciach na ulici Sedličná. Byt s rozlohou 73m2 a terasou 11m2 sa nachádza na prvom poschodí. Výhodou je bezbariérový prístup do bytovky a výťah od suterénu. Toto ocenia najmä mamičky s kočíkmi, prípadne ľudia s poruchou pohybového aparátu. Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu a spĺňa energetický certifikát kategórie B. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 2m2 a vlastné vyhradené parkovacie miesto s rozlohou 12m2 priamo pred bytovkou. Pred bytovkou sa nachádzajú okrem vyhradených miest aj parkovacie miesta pre návštevy.

Byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách, mimo osobných vecí majiteľov. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, obývačková stena, gauč a konferenčný stolík, vstavané skrine v oboch izbách, manželská posteľ, vešiaková skrinka na chodbe a skrinky v kúpeľni.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do samostatného WC, dvoch samostatných veľkých izieb, do kúpeľne a na konci chodby chodby sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou. Z obývačky je východ na skutočne veľkú terasu, ktorá má rozlohu 11m2. Terasa ponúka dostatok priestoru na posedenie s priateľmi, prípadne na detský bazénik, aby sa v letných horúčavách mohli Vaše ratolesti dosýtosti vyjašiť. Po zasklení terasy a drobných úpravách dostanete ďalšiu plnohodnotnú miestnosť, prípadne z nej môžete vytvoriť nevídanú zimnú záhradu, ktorú Vám bude každý závidieť.

Byt je orientovaný prevažne juhozápadne a je teda dostatočne svetlý a vzdušný. Tým, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí je v ňom príjemne aj v horúcich letných mesiacoch. Spálňa a detská izba sú orientované na juhozápad. Jedno okno v obývačke je orientované na západnú stranu a terasa je orientovaná na sever. Náklady na bývanie sú úctyhodných 100,-€ mesačne pre 3člennú rodinu.

V Trenčianskych Stankovciach sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu škôlka, základná škola, lekár, lekáreň, Pošta, miestne potraviny, COOP Jednota, mäsiarstvo Ilavský, autobusové zastávky, cukráreň, kaviareň, stavebniny, kvetinárstvo, viaceré reštaurácie a pohostinstvá a mnžstvo rôznych firiem. Napojiteľnosť do Trenčína je vynikajúca, či už chcete ísť vlastným autom, autobusom alebo na bicykli. Od diaľnice D1 je byt vzdialený 3 minúty autom (3km). V blízkosti Trenčianskych Stankoviec sa nachádza aj rieka Váh, jazero Bodovka, pohorie Považský Inovec, a mnoho rozličných turistických a cykloturistických trás. Dokonca v neďalekej obci Opatovce sa nachádza aj vychýrený rybník, kde si môžete na vlastnej koži vyskúšať uloviť vlastnú rybu, ktorú Vám tam aj profesionálne ugrilujú alebo upečú.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=iu33b9XuwUR

Patrik Pavlík

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M: +421 902 90 60 90

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: REZERVOVANÉ 73m2 +11m2 terasa + park. miesto, Tr. Stankovce - Sedličná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.