IBA U NÁS!!! 3i byt 75m2 +3m2 lódžia +2m2 pivnica, Halalovka - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
5. / 7

okres Trenčín
Trenčín
Halalovka
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 75m2 na ulici Halalovka v Trenčíne. Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 7, v zateplenom panelovom dome s výťahom. Výťah jazdiaci od suterénu ocenia najmä mamičky s kočíkmi. Vstup do bytového domu je bezbariérový. Na bytovom dome boli okrem zateplenia fasády vymenené plastové okná, vchodové dvere, schránky, zvončeky a zateplená strecha. V blízkej budúcnosti sa plánuje aj výmena výťahu. K bytu patrí ešte pivnica s rozlohou 2m2 a lódžia s rozlohou 3m2.

Na byte nepochybne oceníte murované jadro a plastové okná. Okrem toho sú v byte plávajúce podlahy, dlažba a linoleum. Byt je príjemný, svetlý a obývateľný bez nutnosti veľkých investícií. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb, obývačky, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Obývačka a kuchyňa sú orientované na východnú stranu. Jedna izba na západnú a druhá na severnú stranu. Byt je tak vzdušný a ľahko vetrateľný. Vďaka svojej orientácii je aj v horúcich letných mesiacoch príjemný.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu viaceré škôlky, dve základné školy, detské ihriská, OC Južanka, Billa, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, veterinárna ambulancia, pneuservis a monoho iného. Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za 10 minút. Parkovanie v okolí je bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou. Vynikajúca je tiež dostupnosť diaľnice D1.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=SrvSBcj5xwR

Cena bytu je 109.900,-€

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: IBA U NÁS!!! 3i byt 75m2 +3m2 lódžia +2m2 pivnica, Halalovka - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.