Zariadený 1-izbový byt so súkromným parkovaním v centre - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
26 m2

Poschodie:  
prízemie

okres Trenčín
Trenčín
Piaristická
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 1-izbový byt v Trenčíne na ulici Piaristická. Byt s výmerou 26,60m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí v 3-poschodovej tehlovej bytovke. K bytu prislúcha aj veľká pivnica s rozlohou 7,9m2 a balkón s rozlohou približne 2m2. Bytový dom je bez výťahu a je v budúcnosti plánované zateplenie bytovky a nové balkóny. Najväčšou výhodou je súkromné parkovisko za domom s elektrickou závorou na kľúč.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Vstupné dvere sú bezpečnostné značky Securido. Byt je orientovaný na severozápad čo znamená, že máte v byte veľmi príjemne počas celého dňa.

Ďalšou výhodou je tiež, že byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. V byte zostáva posteľ, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, televízor, rádio, dve kreslá, skrine na chodbe, v izbe a v kuchyni, botník, kuchynská linka, chladnička, elektrický sporák, mikrovlnka a práčka. Byt je tak hneď pripravený na užívanie. Avšak odporúčam vymeniť WC.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Byt sa nachádza 10 minút pešo od námestia a minútu od polikliniky. Nachádzajú sa tu viaceré potraviny, pošta, OD Prior, množstvo reštaurácií, pohostinstiev a mnoho iného. Všetko máte na dosah ruky aj bez auta. Veľmi príjemný je výhľad z balkóna, z ktorého máte súkromie a viete si tak vychutnať rannú kávičku v tichosti a bez ďalšieho páru očí Vašich susedov. Tento byt napriek menšiemu rozmeru je veľmi príjemný, útulný, tichý a dispozične veľmi pekne zariadený.

Náklady na bývanie sú približne 72,-€ mesačne.

Cena bytu je 92.000,-€.

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Zariadený 1-izbový byt so súkromným parkovaním v centre - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.