NOVOSTAVBA! 2+KK, balkón,vlastné kúrenie,parkovanie, Zlatovce, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Trenčín
Trenčín
pred 336 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 331 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj novostavbu krásneho 2-izbového bytu s balkónom o výmere podlahovej plochy 52m2 v Zlatovciach v Trenčíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí z dvoch (pod aj nad predmetným bytom je byt) v tehlovom dome a má krásny výhľad na Biele Karpaty.

Dispozične je byt veľkoryso riešený. Zo vstupnej haly je vstup do spálne, kúpeľne, samostatného WC a obývacej izby s kuchynským kútom. Z ovývacej izby je vstup na priestranný balkón. V kuchynskom kúte je predpríprava na elektrický sporák (400V). V byte sú plastové okná - trojsklá, na všetkých sú vnútorné žalúzie a protihmyzové sieťky. Na podlahe sú laminátové parkety a dlažba. Na vstupe do bytu sú bezpečnostné protipožiarne dvere. Kúrenie v byte je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. V byte bude zavedené optické pripojenie na internet a TV.

K bytu patrí vonkajšie vyhradené parkovacie miesto a podiel na uzatvorenej záhrade (napr. na detské ihrisko).

Orientácia bytu je V a Z. K bytu patrí murovaná pivnica, cca 2m2. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Byt je momentálne vo finálnej fáze výstavby a bude k dispozícii cca 3/2018. K bytu je vytvorený energetický certifikát.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.