Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Tomašovičová Veronika
Telefón:
+421910400054
E-mail:
ID ponuky:
12135201

ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame na predaj moderný 3-izbový byt na Špačinskej ceste v Trnave

169 000
Plocha:  
55 m2

okres Trnava
Trnava
Špačinská cesta
pred 25 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj moderný 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Trnave na Špačinskej ceste.

Nehnuteľnosť sa nachádza v dvojpodlažnom bytovom dome na 1. poschodí v tichej lokalite. Úžitková plocha bytu je 55m2 + prislúchajú k nemu dve pivnice. Na bytovom dome sú bezpečnostné dvere. V byte sa využíva vlastný plynový kotol na vykurovanie. Prevádzkové náklady sú nízke.

DISPOZÍCIA BYTU:

*vstupná chodba

*obývacia izba s kuchyňou

*spálňa

*2.izba

*kúpeľňa s vaňou a WC

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Bytový dom bude v nasledujúcich mesiacoch zrekonštruovaný a zateplený. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte sú menené rozvody, nová plávajúca podlaha, dvere, plastové okná, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, nová priestranná kúpeľna a ďaľšie. Byt je pripravený k nasťahovaniu.

LOKALITA:

Lokalita ponúka širokú občiansku vybavenosť ako materské školy, základné školy, potraviny, reštaurácie, kaviarne, kostoly obchodné centrá, zástavky MHD. Špačinská cesta sa nachádza 10 minút chôdze od centra mesta a zároveň je možné rýchle pripojenie na severný obchvat a následne na R1 a D1.

Mesto Trnava okrem krásneho prostredia a historického centra má k dispozícii množstvo aktivít pre deti aj dospelých. Ďalej sú k dispozícii: základné umelecké školy, gymnáziá, poliklinika, nemocnica, športové kluby, OC City Aréna, OC Max, OC Arkádia, Aquapark a mnohé ďalšie.

Cena bytu je 169 000€ spolu s províziou pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa kompletný právny servis , vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom nehnuteľnosti , uhradenie katastrálneho poplatku pri vkladaní kúpnych zmlúv na kataster , vyhotovenie preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme pomôcť aj pri vybavovaní hypotekárneho úveru. Klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni.

Kontakt na makléra:

0910400054

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2498

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame na predaj moderný 3-izbový byt na Špačinskej ceste v Trnave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.