3izbový kompletne prerobený byt na Hlinách 44, vhodný aj ako investícia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

okres Trnava
Trnava
Na Hlinách
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 284 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám 3-izbový kompletne prerobený byt nachádzajúci sa na sídlisku na Hlinách 44. Byt sa nachádza na 7/7. poschodí zatepleného a zrekonštruovaného panelového bytového domu s 1 výťahom.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, detskej izby, priechodnej veľkej obývačky, spálne so vstupom na lodžiu, kuchyne, kúpeľne s vaňou a práčkou a samostatného wc. K bytu prislúcha pivnica a loggia. Výmera podlahovej plochy a pivnice (bez plochy lodžie): 61,76 m2, lodžia 3,82m2, kuchyňa: 8,14 m2, predsieň 7,36 m2, kúpeľňa 3,10 m2, WC 1,06 m2, 1 izba 18,35 m2, 2 izba 13,21m2, 3 izba 8,22 m2, pivnica 2,32 m2.

Byt má plastové okná, murované jadro, na podlahách je plávajúca podlaha (izby) a dlažba (predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC). Nové elektrické rozvody boli menené v r. 2016 spolu so sádrokartónovými stropmi.

Ponúkaný byt po kompletnej staršej rekonštrukcii, je vyprataný, čistý, po čerstvej maľovke a v udržiavaním dobrom stave. Okamžite k dispozícii, momentálne neobývaný.

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite Na Hlinách, ktorá je vzdialená od centra mesta do 10 minút pešo. Výborná občianska vybavenosť. Byt má veľmi výhodnú polohu s rýchlym napojením na obchvat (D1 a R1) a plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú školy, škôlky v dosahu do 5 min, autobus. zastávka, zdravotné stredisko - poliklinika, Kaufland, Lidl, Tesco, bowling centrum, posilňovňa, kaderníctvo, aquapark, tenisové centrum.

Mesačné náklady na bývanie do 165 € pre 4 osoby (150 € poplatky správcovi, 11 € elektrika, 4€ plyn).

Vysoko odporúčame aj ako investíciu na prenájom. Treba vidieť!

Cena:96.500,-EUR

Cena je konečná. V cene je zahrnutý právny servis a zabezpečenie všetkých dokumentov. V prípade potreby kupujúcemu zabezpečíme hypotekárneho poradcu na zabezpečenie výhodnej hypotéky na financovanie nehnuteľnosti a poistenia.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č. 0911 114 624 alebo e-mailom na hana.sopko@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3izbový kompletne prerobený byt na Hlinách 44, vhodný aj ako investícia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.