CASMAR RK - veľký 3 izb.byt 86m2 s 2 loggiami a garážou v centre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 4

okres Trnava
Trnava
Veselá
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 297 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK ponúka na predaj krásny veľký 3 izb. byt 85m2 s dvoma loggiami, pivnicou a garážou, nachádzajúci sa v úplnom centre mesta na Veselej ul.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne cca 20m2 so vstupom na loggiu, detskej izby so vstupom na druhú loggiu, kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom a wc. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica o výmere 8m2.

Byt prešiel v roku 2016 kompletnou diazjnérskou rekonštrukciou, pri ktorej boli použité kvalitné materiály a na mieru vyrábaný nábytok. Rekonštrukcia zahŕňa nové el.rozvody, rozvody vody, kúrenie, podlahy, stierky, maľovka, komplet vybavenú na mieru vyrobenú kuchynskú linku a vstavaný nábytok, modernú kúpeľňu.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 4-poschodového bytového domu bez výťahu, v tichej lokalite a zároveň v tesnej blízkosti ulice Halenárska, City Arény a OD Jednota.

Parkovanie je možné pre viaceré autá v súkromnom dvore, ktorý je vo vlastníctve bytového domu. K bytu navyše prislúcha aj murovaná garáž.

Cena nehnuteľnosti je 169.000 € vrátane provízie RK, právneho servisu a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Treba vidieť!!! Pre viac informácií a v prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na Ing. Zuzana Legényová 0948 664 224, mailom na legenyova.z@casmar.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: CASMAR RK - veľký 3 izb.byt 86m2 s 2 loggiami a garážou v centre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.