VIVAREAL* REZERVOVANÉ! 1-izb. byt, výmera 33 m2, veľká loggia, historické centrum, ul. Vajansk

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

okres Trnava
Trnava
Vajanského
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 1-izbový byt v OV, nachádzajúci sa v úplnom centre mesta Trnava na ulici Vajanského.

Predmetný byt o výmere 33,09 m2 (+6 m2 loggia) sa nachádza na 1. poschodí zatepleného bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so skriňami rolldor, veľkej obytnej izby s kuchynským kútom a východom na loggiu, kúpelne a samostatného WC.

Byt je po novej kompletnej rekonštrukcii z roku 2021- nové murované jadro, obklady, sanity, všetky podlahy v byte, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, skriňové systémy, ambientné osvetlenie stropu, nové vchodové dvere, vymenené rozvody elektriny.

Výhodou bytu je jeho lokalita, nakoľko sa nachádza priamo v historickom centre mesta za mestskými hradbami, v prostredí s dostatkom zelene. V okolí bytu je úplná občiansky vybavenosť vrátane rozsiahleho priestoru na kultúru mesta Trnava odohrávajúcu sa priamo na pešej zóne. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové nakoľko sa jedná o zónu s regulovaným rezidentským parkovaním, pričom k bytu prislúchajú 2 rezidentské parkovacie karty, alternatívne je možnosť prenájmu parkovacích miest v mestských podzemných garážach v priamej blízkosti bytového domu. K bytu prislúcha aj pivnica.

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca.

CENA: 153 900,- EUR vrátane služieb a provízie RK

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: VIVAREAL* REZERVOVANÉ! 1-izb. byt, výmera 33 m2, veľká loggia, historické centrum, ul. Vajansk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.