HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Závadka nad Hronom - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
2. / 6

okres Brezno
Závadka nad Hronom
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 2- izbový byt o výmere 65 m2 v pôvodnom stave v Závadke nad Hronom v Pasekách. Nachádza sa na 2 podlaží päťposchodového obytného domu. Dom je zachovalý a udržiavaný v pôvodnom stave s výťahom, zateplenie domu je už pripravené. Vchod je vybavený elektronickým vrátnikom. Byt je pekne presvetlený, udržiavaný z rozumnou dispozíciou. Pozostáva zo vstupnej chodby, pôvodného jadra, kúpeľňe z vaňou a samostatného WC. Chodbou je prístupná veľká prechodová kuchyňa orientovaná spolu s obývačkou na juh, z obývačky je vstup do spálne s balkónom. Výhľad je do prostredia plného zelene, obklopujúceho obytný dom. Medzi najväčšie výhody tohto bytu patrí jeho stredová poloha, ktorá zabezpečuje jeho dobré tepelnoizolačné vlastnosti, tiež lokalita Paseky s rýchlym prístupom zo štátnej cesty, ktorá je hlavným ťahom do mesta Brezno a na východ Slovenska. Paseky sú zároveň blízko centra obce, kde je k dispozícií takmer kompletná občianska vybavenosť ( škola, škôlka, obchody, vlakové spojenie, autobusové zastávky, obchody, plaváreň, lekár, lekáreň) a bezproblémové parkovanie pri obytnom dome. Mesačné náklady 120 €,-/ 4 osoby. Súčasťou predaja bytu je aj latková pivnica. Autobusová zastávka je vzdialená cca 250 m, železničná stanica je vo vzdialenosti 400 m. Ak hľadáte pokoj a pohodlie je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre Vás. Ponúkaný byt Vám po rekonštrukcii, ktorú si máte možnosť urobiť podľa vlastných predstáv poskytne očakávaný komfort bývania. Rekonštrukcia obytného domu je plánovaná v budúcom roku 2024. Kúpu nehnuteľnosti máte možnosť využiť ako investíciu do nehnuteľnosti aj ako prázdninový byt. Blízkosť hôr a atraktívneho horského prostredia priamo pod hrebeňom Nízkych Tatier a Kráľovej Holi v ktorom sa nachádza disponuje perspektívnym potenciálom celého regiónu pre rozvoj turistiky a športu. Ponúka veľa možností na dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Obec usporadúva aj množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí spojených s folklórom a tradičnými zvykmi tu žijúcich ľudí. Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-62264.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Závadka nad Hronom - ZNÍŽENÁ CENA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.