***3D prehliadka***Slnečný 3-izbový byt s pekným výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
4. / 7

okres Žilina
Žilina
pred 246 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám v exkluzívnom predaji veľký 3 izbový byt v obľúbenej lokalite Hájik na ulici Mateja Bela v Žiline. Byt sa nachádza sa na 4. poschodí z 7 s výťahom. Úžitková plocha bytu je 70 m2. Byt je slnečný a harmonický. Predáva sa komplet zariadený.

Nech sa páči, využite 3D priehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=QCb71yjxtaW

Ak hľadáte byt pre vašu rodinu, alebo štartovací byt pre mladý pár s vyhliadkou do budúcnosti, tak tento kompletne zrekonštruovaný je vhodný práve pre vás. Bez nutnosti ďalšej investície sa môžete nasťahovať.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové podlahy, keramická dlažba, plastové okná, elektroinštalácie, rozvody, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, v kúpeľni sprchový kút s parnou saunou, odhlučnené a znížené stropy, skrine roll-door, priestranný vstavaný šatník vo veľkosti 5m2, zasklený balkón a bezpečnostné dvere. 

Nehnuteľnosť je veľmi dobre dispozične riešená, pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je priechodná, vedie do obývacej izby, detskej izby, spálne, kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha aj pivnica.

Mesačné náklady sú 122 000 € pre 4 osoby.

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je predovšetkým obľúbená lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a pár minút do centra mesta. V blízkosti sú školy, škôlky, ihriská, reštaurácie, MHD, obchody a iné...

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! Zverte svoju dôveru Realitnej kancelárii roka 2019 za Stredoslovenský región.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.