Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Peter Tanuška
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
46621

4i-byt Vlčince - Žilina, 90m² + lodžia + pivnička. Možná dohoda na CENE!

175 000
Plocha:  
90 m2

okres Žilina
Žilina
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku *****https://youtu.be/RIdxJs2jSZA***** a 3D virtuálnu prehliadku domu *****https://my.matterport.com/show/?m=P6pXyyDDD9u*****

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 4i byt na sídlisku Vlčince - Žilina o výmere 90m² + lodžia + pivnička, ktorý sa nachádza na 1.zo 7. poschodí.

Bytový dom prešiel v roku 2021 rekonštrukciou, kedy okrem zateplenia boli vymenené výťahy, stupačky, vchodové dvere, schránky, a taktiež prebehla rekonštrukcia lodžií.

Dispozične pozostáva z priestrannej chodby, z ktorej sa prechádza do oddelenej kuchyne. Pri vstupe sa nachádza samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a práčkou. Byt je orientovaný na 2 svetové strany. Z toho priestranná spálňa a kuchyňa je orientovaná na SZ a ďalšie 2 samostatné izby na JV. Výhodu je, že izby sú nepriechodné a súčasťou kuchyne je aj špajza. Prístup na lodžiu je z obývačky. V chodbe a kuchyni je keramická dlažba a v ostatných izbách plávajúca podlaha.

Výhody: VŠETKO perfektne dostupné! V blízkosti je výborná občianska vybavenosť, obchody, aut. zástavka, škola, škôlka, detské ihrisko, centrum voľného času a mnoho ďalšieho.

Môj tip: Strategická poloha bytu v blízkosti obľúbeného lesoparku Vám zaručí IDEÁLNE bývanie pre mladú a aktívnu rodinku. Byt sa predáva čiastočne zrekonštruovaný, čo kupujúcemu zabezpečí možnosť ďalších prerábok podľa vlastných predstáv. Byt je kúpou ihneď voľný a ostáva zariadený.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.