Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Peter Tanuška
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52789

REZERVOVANÉ: 3 izbový byt - Solinky na Jaseňovej ul. o výmere 69m2 s balkónom + 2 pivnice

171 500
Plocha:  
69 m2

okres Žilina
Žilina
pred 28 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku bytu *****https://youtu.be/4D3akW4WkZk*****

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný 3 izbový byt na sídlisku Solinky na Jaseňovej ul. o celkovej výmere 69m2 s balkónom + 2 pivnice, ktorý sa nachádza na 6. zo 7. poschodí, v zateplenom bytovom dome.

Byt prešiel v roku 2015 rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, murované jadro, nová kúpeľňa, rozvodmi elektriny v medi, podlahy, bezpečnostné dvere a kvalitne spravené stierky.

Bytový dom je zateplený a počas rekonštrukcie v roku 2018 bola realizovaná aj izolácia strechy.

Dispozícia bytu je orientovaná na dve svetové strany JV a SZ. Priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou je situovaná v strede bytu, z ktorej je prístup do samostatnej toalety a kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou. Po pravej strane chodby (juhovýchod) je situovaná kuchyňa s výstupom na balkón. V linke sú zabudované vstavané spotrebiče. Súčasťou kuchyne je taktiež jedálenský stôl. Na túto stranu je orientovaná aj štýlovo zariadené obývacia izba. Táto časť bytu je situovaná do vnútrobloku, kde sa nachádza množstvo zelene. Po ľavej strane chodby (severozápad) sú 2 ďalšie samostatné nepriechodné izby. Z toho jedna je zariadená ako detská izba a druhá je spálňa so vstavanou skriňou a manželskou posteľou. Vo všetkých izbách sa nachádzajú plávajúce podlahy a v chodbe je keramická dlažba.

Výhody: VŠETKO čo potrebujete je tu priam na skok! V blízkosti je výborná občianska vybavenosť: Billa, zastávka, škola, škôlka, lesopark a mnoho iného. Byt ostáva zariadený.

Môj tip: Strategická poloha bytu Vám zaručí dokonalé bývanie IDEÁLNE pre náročnú a aktívnu rodinku. Lokácia bytu na okraji sídliska umožňuje komfortnejšie parkovanie, v porovnaní s inými časťami Soliniek.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.